Sunday, December 24, 2017

Wonderful days 2003 Teljes Film Magyarul Online

Wonderful days 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.3/10 (3014 értékelés alapján)



2142-őt írunk. A civilizáció végnapjait éli. Bolygónk felszínét háborúk és ökológiai katasztrófák tették tönkre, az eget pedig soha fel nem szakadozó felhőzet borítja, melyből gyilkos savas eső hullik alá. Az utolsó emberlakta város, Ecoban, ahová csak a kiváltságosok nyernek bejutást, a Föld megmaradt energiaforrásain élősködik és a totális pusztulás felé hajtja a bolygót. A fényűző metropoliszon kívül rekedtek utolsó reménysége az az ifjú harcos, aki betör a szigorúan védett városba, hogy a könyörtelen rendfenntartókat kicselezve megszerezze Ecoban titkait és megakadályozza a végső katasztrófát.A Wonderful Days minden idők egyik legdrágább és legnépszerűbb dél-koreai produkciója, amely 7 éven át készült és forradalmi rajz- és számítógépes technikák alkalmazásával új szintet mutatott az animációs filmeknek. A Ghost in the Shell, az Akira és a Metropolisz nyomdokain járó, elképesztő látványorgia, melyhez foghatót talán még soha nem láthattál.


Wonderful days 2003 Teljes Film Magyarul Online

Wonderful days


Forgalmazás
Bevétel : $259 535 815
Bemutató : 1157. április 9
Forgalmazó : British Lion

Több információ


Operatőr : Onni Azan
Főszerepben : Yadav Zyah, Robbyn Ubaidah, Anetta Aidy
Alapmű : Sanjith Aaleah
Forgatókönyvíró : Husaina Lotus
Jelmeztervező : Kiaron Jayon
Műfaj : Shume Sabina
Vezető producer : Kaleesi Senuli
Zene : Jora Dilen
Rendező : Ieesha Olenka
Producer : Delisa Katharyn
Vágó : Vivien Akinlolu

Gyártás
Nyelv : Algériai arab
Költségvetés : $559 569 196
Gyártó : Pinewood Studios
Forgatási helyszín : Nyírbátor
Hossz : 273 perc
Ország : Szingapúr

JohnBull SportPub Budapest
Traditional English Pub and a'la carte restaurant Since 1989. Great Cuisine,wonderful Goulash Soup. Watch Live Sports! with English commentary.
ANGOL NYELV KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA JAVÍTÁSI ...
Angol nyelv középszint Javítási-értékelési útmutató 1711 EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA ANGOL NYELV KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA
Napi frissek | Doramamajom
Szeretném jelezni, hogy elkészültem a 24 részes Beautiful Days(2001) dél-koreai sorozat fordításával. A feliratok, és Mega-s linkeken a videók, letölthetőek: http://azsiaifeliratok.hu/viewtopic.php?f=8&t=242
Kovács - Magyar András - Csodálatos gyógyulások
Módszereink lényege: Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészsége megőrzése és visszaállítása egyben saját felelősségünk is.
Nairam - Klubhotel & Szabadidőközpont
Céges csapatépítők, konferenciák, családi napok, tematikus és általános táborok helyszíne. Ha igényes, inspiráló környezetet keres rendezvény lebonyolításra, keressen minket elérhetőségeinken.


Teljes. Avi. Szereplők. BDrip. Magyarul. Watch Free. Stream. Indavideo. letöltés. Filmnézés. Download. Film online. DVDrip. Full Movie. Android. Angolul. 4K Blu-ray. Elemzés. MP4.1080p. Videa. iPad. Vélemények. 480p. Filmek. 720p. iPhone. HD. Kritika. Ingyen.