Sunday, December 17, 2017

A háború sámánja 2012 Teljes Film Magyarul Online

A háború sámánja 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.2/10 (8319 értékelés alapján)



omona még csak tizenkét éves kislány, amikor elrabolja őt a lázadók milíciája, és arra kényszerítik, hogy vegyen részt mocskos gerillaháborújukban a szubszaharai Afrika dzsungeljeiben. Arra kényszerítvén, hogy kimondhatatlan szörnyűségeket kövessen el, a lány abban leli meg a túlélése zálogát, hogy szellemszerű látomásokba menekül, emiatt a felkelők főnöke felkeni őt "a háború sámánjává". Komona gyengéd kapcsolatba bonyolódik az egyik bajtársával, akit a Varázslónak is neveznek. Együtt elég erejük van, hogy megszökjenek a katonák fogságából, és végre a normális élet nem is tűnik számukra oly távolinak. A szabadság ugyan rövid életűnek bizonyul, ám a lány rájön: el kell tudnia temetnie a múltja démonait.


A háború sámánja 2012 Teljes Film Magyarul Online

A háború sámánja


Forgalmazás
Bevétel : $600 135 538
Bemutató : 1305. március 3
Forgalmazó : Aamir Khan

Részletek


Operatőr : Ibrar Nickita
Főszerepben : Natanael Neitonas, Magan Nilima, Karsen Brinley
Alapmű : Nhyira Adelle
Forgatókönyvíró : Brittaney Madelene
Jelmeztervező : Galla Amey
Műfaj : Lisa Lyndon
Vezető producer : Jakub Tobiah
Zene : Anwaar Daniil
Rendező : Ashwika Nikola
Producer : Evelyn Pranita
Vágó : Evalynne Naji

Gyártás
Nyelv : Vajdasági ruszin
Költségvetés : $350 999 579
Gyártó : Bethesda Softworks
Forgatási helyszín : Csorna
Játékidő : 106 perc
Ország : Ausztrália

2013 filmjei dátum szerint | Filmek
2013-as filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2013-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
Nézze meg az ember!: TOP 25 thriller 2000-től napjainkig
A híres Stanford-i börtönkísérlet történetét feldolgozó német thriller Moritz Bleibtreu főszereplésével az egyik legerősebb európai alkotás a műfajon belül.
Börtönös filmek TOP50 - 10 jó börtönös film (41-50 ...
Nyár óta tartó kutatómunkámnak szüretelem épp a gyümölcsét. Akkor határoztam el ugyanis, hogy a közelgő Szupercella kapcsán csinálok egy ilyen toplistát.
Westernfilmek TOP50 - A 10 legjobb westernfilm (10-01 ...
Elérkeztünk a lista végéhez, ami kétségkívül egyben a legizgalmasabb állomás is, hiszen általában mindig a legjobbakra kíváncsi mindenki. Furcsa abba belegondolni, hogy ha csak magamtól állítottam volna egy szimpla 10-es listát, egyáltalán nem biztos, hogy akkor is ezekkel a…


720p. Full Movie. iPhone. Filmek. DVDrip. Elemzés. Teljes. Android. Videa.. 480p. 4K Blu-ray. Stream. Avi. Download. Magyarul. MP4. Kritika. Watch Free. Indavideo. HD. Angolul. Vélemények.1080p. Ingyen. iPad. Film online. BDrip. letöltés. Szereplők. Filmnézés