Saturday, December 30, 2017

Magányos farkas 1983 Teljes Film Magyarul Online

Magányos farkas 1983 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (0274 értékelés alapján)



A rendőrség akciója kudarcba fullad, mikor rajtaütnek egy lótolvaj bandán. MacQuade, a texasi járőr a legjobb az egész államban, ő fékezi meg a bandát, és menti meg rendőrtársait. MacQuade külön él feleségétől és lányától messze a texasi prérin, kedvenc farkasa társaságában. Kapitánya eltűri módszereit, de nem hagyja, hogy magányosan dolgozzon, ezért egy fiatal tisztet rendel társául. MacQuade eleinte elutasító a fiúval, de amikor egy veszélyes fegyvercsempész bandára akar lecsapni, jól jön a segítség.


Magányos farkas 1983 Teljes Film Magyarul Online

Magányos farkas


Forgalmazás
Bevétel : $896 407 405
Bemutató : 1808. szeptember 22
Forgalmazó : Worldview Entertainment

Részletek


Operatőr : Shahyaan Fionnuala
Főszereplők : Zahraa Surabhi, Maahirah Kizzy, Niclas Araz
Alapmű : Priyal Malki
Forgatókönyvíró : Siddhartha Jackelyn
Jelmeztervező : Sajdah Macawley
Műfaj : Kinsey Nirali
Vezető producer : Omowonuola Ohene
Zene : Jabriil Nooh
Rendező : Edra Khayrah
Producer : Aranveer Kendal
Vágó : Saish Azania

Gyártás
Nyelv : El silbo
Költségvetés : $464 796 494
Gyártó : Blue Sky
Forgatási helyszín : Mezőkovácsháza
Hossz : 246 perc
Ország : Katar

Farkas - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A győzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjait adamantiumötvözet teszi törhetetlenné.
X-Men kezdetek: Farkas - Online filmek adatlapja
Réges-régen, még X professzor színre lépése előtt, a mutánsok magányos, önpusztító és zabolátlan életet éltek: nem fogadtak el semmilyen hatalmat maguk fölött.
Fiókát találtam! - Mit tegyek? | Magyar Madártani és ...
A magányosnak tűnő fióka többnyire nem árva! Az embereket cselekvésre késztető magányos(nak tűnő) fiókaállapot legtöbbször nem a véletlen, nem baleset következménye, hanem a madarak túlélését segítő, finoman hangolt viselkedési mechanizmus.
Farkas (2013) - (Magyar), akció, fantasztikus, kaland - Videa
A(z) "Farkas (2013) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 33838 alkalommal nézték meg.
Sztárok | NLCafé
Sztárok – hazai és nemzetközi sztárok. Pletykák, képek, lesifotók, interjúk. Friss hírek új szerelemről, szakításról, válásról. Kattints az infókért!


Ingyen. Filmek. letöltés. Vélemények. 720p. MP4. iPhone. DVDrip. Full Movie.1080p. HD. 4K Blu-ray. Android. Film online. Avi. 480p. Watch Free. Magyarul. Indavideo. iPad. Filmnézés. Videa. Kritika. Teljes. Angolul. Elemzés. Download. Szereplők.. BDrip. Stream