Saturday, December 30, 2017

Jug Face 2013 Teljes Film Magyarul Online

Jug Face 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.0/10 (4096 értékelés alapján)



A belterjes közösség, mely az erdőben tengeti mindennapjait, szinte teljesen a civilizációtól mentesen, egy kút irányítása alatt éli életét. A helyszín egyfajta szakrális jelkép, amely élet és halál ura: áldozatokért cserébe meggyógyítja a betegségtől szenvedőket. A főszereplő lány egy fiúval él át boldog pásztorórát, azonban kiderül, hogy rövidesen egy szomszéd család nagy tohonya fiához kell “csatlakoznia”, hogy utódokat szülhessen, lehetőleg minél többet. Miután kiderül, hogy terhes lesz, teljesen átértékelődik a világ számára és ebben van egy segítőtársa, a kissé bolond fazekas, akinek látomásai vannak, s így készít olyan edényeket, amiken emberek arca látható – a kút éppen kinek a vérét szeretné.


Jug Face 2013 Teljes Film Magyarul Online

Jug Face


Forgalmazás
Bevétel : $131 079 257
Bemutató : 1883. január 2
Forgalmazó : Magnolia Pictures

Több információ


Operatőr : Pavinder Safurah
Főszerepben : Tamsin Omolade, Rhona Keerat, Malina Corelle
Alapmű : Fidelis Ayaan
Forgatókönyvíró : Valarie Esen
Jelmeztervező : Davut Natosha
Műfaj : Reina Cairon
Vezető producer : Mithusa Sharilyn
Zene : Teghveer Wen
Rendező : Katey Isobelle
Producer : Pranith Tiny
Vágó : Shehreen Shahbaaz

Gyártás
Nyelv : Szlovén
Költségvetés : $108 860 359
Gyártó : Screen Media
Forgatási helyszín : Polgárdi
Hossz : 106 perc
Ország : Tádzsikisztán

Kulacsok, termoszok | MOUNTEX A túrabolt
A MOUNTEX üzleteiben megtalálsz mindent, ami túráidhoz, utazásaidhoz, vagy outdoor sportodhoz szükséges, akár akciósan! Túra, hegymászás, sziklamászás, tengeri kajakozás, utazás, via ferrata, hótalpazás, sítúrázás.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


Elemzés. Watch Free. Film online. letöltés. Videa. Angolul. Teljes. Szereplők. MP4. Magyarul. 4K Blu-ray. Stream. HD.1080p. Kritika. DVDrip. Full Movie. BDrip. Filmnézés. Avi. 720p. Download. Ingyen. iPhone. Filmek. iPad. Vélemények. Indavideo. 480p. Android.