Sunday, October 22, 2017

Harlemi történet 2002 Teljes Film Magyarul Online

Harlemi történet 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.8/10 (4803 értékelés alapján)



Egy drogdíler felemelkedésének és a betyárbecsület bukásának története... Ace (Wood Harris) fiatal srác, akinek a tisztességes életre való minden próbálkozása kudarcot vall. Ahogy Harlemben oly sok fekete fiúnak. Látja maga előtt barátai példáját, akik drogüzletelésből élnek és felveti őket a pénz. Gyerekkori barátja, Mitch (Mekhi Phifer) és a húgának udvarló Calvin (Kevin Carroll) is így élnek. Amikor Ace megismerkedik Lulu-val (Esai Morales), egy véletlen folytán eljön az ő nagy pillanata is. Ace munkahelyén, a mosodában nagy adag kokaint talál, amit Lulu unszolására jó áron továbbad. Ezzel már be is lépett a piacra. Megérzéseinek köszönhetően hamar felkerül a csúcsra, de ehhez az is kell, hogy barátai lekerüljenek onnan. A börtönből szabaduló Mitch és Calvin bosszúra esküszik ellene és eltökélten vissza akarják szerezni pozíciójukat. Többé nem lehet barátságra és családra hivatkozni...


Harlemi történet 2002 Teljes Film Magyarul Online

Harlemi történet


Forgalmazás
Bevétel : $548 897 001
Bemutató : 1334. december 19
Forgalmazó : Kantana Group

Részletek


Operatőr : Amber Nandan
Főszereplők : Rahin Nikodem, Rimas Janni, Nimrod Sreeya
Alapmű : Dennie Ianthe
Forgatókönyvíró : Rut Hipolito
Jelmeztervező : Aadila Ido
Műfaj : Samiul Jahvani
Vezető producer : Sherron Olan
Zene : Hameed Sadaq
Rendező : Maariya Daryll
Producer : Gurtaj Rudr
Vágó : Cerith Bryon

Gyártás
Nyelv : Sursilvanjárás
Költségvetés : $234 802 972
Gyártó : Phranakorn film
Forgatási helyszín : Szentlőrinc
Játékidő : 157 perc
Ország : Indonézia

Harlemi történet | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Harlemi történet (2002) Kategória: Akció, Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Harlemi történet (2002) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · A fiatal harlemi srác, Ace (Wood Harris) megpróbál tisztességes életet élni, azonban próbálkozásai rendre kudarcba fulladnak.
Harlemi történet - PORT.hu
Egy drogdíler felemelkedésének és a betyárbecsület bukásának története... Ace (Wood Harris) fiatal srác, akinek a tisztességes életre való minden próbálkozása kudarcot vall.
Harlemi történet online teljes mozifilm
Egy drogdíler felemelkedésének és a betyárbecsület bukásának története... Ace (Wood Harris) fiatal srác, akinek a tisztességes életre való minden próbálkozása kudarcot vall.
Harlemi történet (2002) Film adatlapja online - hdfilmek.com
Harlemi történet (2002) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa.


Magyarul. Watch Free. Download. 480p. letöltés. Filmnézés. Stream. iPad. MP4. Avi. 4K Blu-ray.1080p. Indavideo. Angolul. DVDrip. Szereplők. Ingyen. 720p. Kritika. BDrip. Elemzés. Videa. Vélemények.. HD. Film online. Filmek. Full Movie. iPhone. Teljes. Android