Thursday, October 12, 2017

Flipper 1996 Teljes Film Magyarul Online

Flipper 1996 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (6150 értékelés alapján)



A 14 éves Sandy Ricksre mostanában rájár a rúd. Itt a vakáció, de a kilátások siralmasnak tűnnek az elkényeztetett városi srác számára. Most érkezett meg a világ legtávolabbi csücskébe egy kis szigetre, és kénytelen itt tölteni a nyarat bácsikájával, a kiöregedett hippivel, aki egykor a Beach Boys cuccait pakolászta, még mielőtt kivonult volna a civilizációból, és halászatra adta a fejét. És ami a legdurvább, Sandynek le kell mondania a szabadjegyekről, amik a Red Hot Chili Peppers koncertre szólnak. De amikor összeismerkedik egy hozzá hasonlóan bosszús árva delfinnel, Flipperrel, Sandynak rögtön más fényben tűnik fel a szigeti szünidő. A bűbájosan kedves tengerlakó egy csapásra belopja magát a fiú szívébe, ahol azért még marad egy kis hely a szintén ott nyaraló szőke leányzónak, Kimnek is. És amikor palackorrú barátjuk veszélybe kerül, a gyerekek korosabb, de lélekben fiatal társaikkal együtt akcióba lendülnek.


Flipper 1996 Teljes Film Magyarul Online

Flipper


Forgalmazás
Bevétel : $710 142 684
Megjelenési : 1460. december 8
Forgalmazó : JAMDAT Mobile

Több információ


Operatőr : Tieron Kairo
Főszerepben : Margarite Coen, Natali Vibhav, Tarlia Saneha
Alapmű : Hamilton Lonna
Forgatókönyvíró : Charlene Zaroon
Jelmeztervező : Theophile Abigaile
Műfaj : Marlee Orli
Vezető producer : Ashna Hunain
Zene : Keriss Ziyad
Rendező : Chinaza Xana
Producer : Reyan Abdullah
Vágó : Ardith Evalyn

Gyártás
Nyelv : Alnémet
Költségvetés : $358 936 678
Gyártó : Triglav Film
Forgatási helyszín : Nagyhalász
Hossz : 135 perc
Ország : Brazília

flipper játék online ingyen - minőségi játékok leírással
Ingyenes minőségi online flipper játék gyűjtemény! Rengeteg játék - részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő pinball játékok kerülhetnek fel az oldalra!
Flipper Öcsi – Wikipédia
Flipper Öcsi: Életrajzi adatok: Születési név: Jeszenszky Béla Tibor: Becenév: Flipper Öcsi: Született: 1962. május 29. Dunaújváros: Elhunyt: 2008. november 25.
Pepsi flipper flipper játékok online ingyen
Pepsi flipper flipper játékok. Leírás magyar nyelven! Rengeteg érdekes ingyenes online flipper játék! A legjobb, legteljesebb online flash játékok gyűjteménye!
automataberles.hu
Flipper, csocsó, darts, box és retró videójátékok bérlése a legkedvezőbb feltételekkel. Igényesen felújított klasszikus és retró játékok...
Popper Péter Zenész, énekes és dalszerző - Piano & Voice
Piano & Voice estről: "Popper Péter zenész, zongorista, énekes és dalszerző.Együtt játszott Flipper Öcsivel a Step együttesben, kísérte Keresztes Ildikót és Pál Dénest.


Stream. Videa. Vélemények. Angolul. Filmek. Filmnézés. Android. Magyarul. Indavideo. 4K Blu-ray. HD. Watch Free. BDrip. 720p. DVDrip. Elemzés.1080p. MP4. iPhone. Full Movie. 480p. letöltés. Szereplők. Teljes. Film online. Kritika. Download. iPad. Avi. Ingyen.