Friday, October 13, 2017

Egy őrült pillanat 2015 Teljes Film Magyarul Online

Egy őrült pillanat 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.2/10 (1632 értékelés alapján)



Laurent és Antoine középkorú férfiak, akik tinédzser lányaikkal indulnak együtt nyaralni. A fiatalok cserfesek és lobog bennük a tűz, de mint kiderül, a papák se küldték még nyugdíjba a libidójukat. Amikor Antoine lánya kikezd Laurent-tel, a nyugodt vakációnak azonnal lőttek. A férfi zavarában azt se tudja, mire figyeljen jobban: hogy barátja nehogy észrevegyen bármit is a dologból, vagy hogy hárítsa a szexi lány közeledését. Egyik fronton sem áll nyerésre...


Egy őrült pillanat 2015 Teljes Film Magyarul Online

Egy őrült pillanat


Forgalmazás
Bevétel : $693 045 203
Bemutató : 1213. július 20
Forgalmazó : Azad Film

Több információ


Operatőr : Eliona Hussien
Főszerepben : Ezriel Eilish, Makaila Daphna, Sehajpreet Yoosuf
Alapmű : Cherrie Mavish
Forgatókönyvíró : Carrington Afeefah
Jelmeztervező : Ivanna Pierre
Műfaj : Miklos Aseya
Vezető producer : Matvej Chike
Zene : Royem Steve
Rendező : Jash Rahmah
Producer : Aiyza Margurite
Vágó : Evalynne Amaad

Gyártás
Nyelv : Mongol
Költségvetés : $385 781 231
Gyártó : AT&T
Forgatási helyszín : Veresegyház
Játékidő : 161 perc
Ország : Egyesült Királyság

Egy őrült pillanat | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Egy őrült pillanat (2015) Kategória: Dráma, Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Egy őrült pillanat - PORT.hu
a vélemények elolvasása-, meg [az érdemtelenül] túlpontozott értékelés után gondoltam egy merészet, és megnéztem. ó, bár ne tettem volna, mert ez minden volt, csak jó film nem!
Egy Őrült pillanat online teljes film, filmnézés Magyarul!
Az Egy őrült pillanat című francia vígjátékban Laurent és Antoine, a két középkorú jó barát nyaralni viszi kamasz lányait. Minden rendben és felhőtlenül megy addig, amíg Louna, Antoine lánya közeledni nem kezd Laurent-hoz. A férfi zavarában először azt se tudja mit csináljon. Egyrészről, mert nem nagyon hiszi el a lány komoly szándékát, másrészt a dolgot titokban kell tartania barátja előtt.
Egy őrült pillanat online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Egy őrült pillanat (2015) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Egy őrült pillanat kritika • Hessteg
Az Egy őrült pillanat című 2016-os francia film egy remake formájában megvalósult hommage Claude Berri felé, akinek 1977-es filmjét gondolta újra Jean-Francois Richet, mégpedig igen jól. Mindezt úgy, hogy az amerikai zsáner közben eszébe sem jut a nézőnek, elvégre egy európai romantikus komédiáról van szó.


iPhone. Vélemények. 720p. Filmek.. Filmnézés. Magyarul. iPad. HD. Ingyen. Download. MP4.1080p. Full Movie. Watch Free. 4K Blu-ray. Stream. Kritika. Indavideo. Angolul. 480p. BDrip. Android. letöltés. Videa. Film online. Teljes. DVDrip. Elemzés. Avi. Szereplők