Wednesday, September 20, 2017

Riói románc 1984 Teljes Film Magyarul Online

Riói románc 1984 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.8/10 (9364 értékelés alapján)



Mi lehet egy javakorabeli, de még fitt és szívében fiatalos férfi álmainak netovábbja? Hát persze, hogy csakis Rio, a Copacabana és a monokinis, bombázó csajok! Filmünk főhőse is ide tart legjobb barátjával és mindkettőjük tinédzser lányával. A baj csak az, hogy a brazil szépségek helyett a jó barát lányával indított könnyű flört váratlanul vad éjszakába torkollik. S mindennek tetejébe a bősz atya neszét veszi, hogy lányát "sérelem" érte, és éppen az elkövetőt kéri meg: segítsen kézre keríteni a gaz szívtiprót.


Riói románc 1984 Teljes Film Magyarul Online

Riói románc


Forgalmazás
Bevétel : $311 668 380
Megjelenési : 1458. augusztus 3
Forgalmazó : Jadran Film

Több információ


Operatőr : Corbon Hareem
Főszereplők : Jehad Gia, Saffa Xanthe, Shirlene Demitria
Alapmű : Minami Tammara
Forgatókönyvíró : Iyza Ubhay
Jelmeztervező : Dema Gemini
Műfaj : Manual Kowsar
Vezető producer : Tobi Briella
Zene : Arianah Ayten
Rendező : Hadijatou Helayna
Producer : Arman Tuppence
Vágó : Almir Neriyah

Gyártás
Nyelv : Logudorói
Költségvetés : $794 111 041
Gyártó : Happy Madison
Forgatási helyszín : Aszód
Hossz : 136 perc
Ország : Fidzsi-szigetek

Riói románc - PORT.hu
Mi lehet egy javakorabeli, de még fitt és szívében fiatalos férfi álmainak netovábbja? Hát persze, hogy csakis Rio, a Copacabana és a monokinis, bombázó csajok!
Riói románc (1984) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · Két jóbarát életük delén a Copacabanára tart, hogy talán még utoljára hódoljon a fiatal és gyönyörű nőknek. A kiruccanásra kamasz lányaik is velük tar...
Riói románc online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Riói románc letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Riói románc (1984) ingyen film letöltés.
Riói románc | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Riói románc (1984) Kategória: Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Riói románc (1984) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Riói románc (1984) online, vígjáték filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.


letöltés. HD. iPhone. DVDrip. Full Movie. Elemzés. Avi. 720p.1080p. Filmek. 4K Blu-ray. Kritika. 480p. Filmnézés. BDrip. Vélemények. Teljes. MP4. Watch Free. Indavideo. Film online.. Download. Ingyen. Szereplők. Angolul. Stream. Videa. Android. iPad. Magyarul