Friday, September 15, 2017

Az árnyékfeleség 1996 Teljes Film Magyarul Online

Az árnyékfeleség 1996 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.0/10 (8718 értékelés alapján)



Korunk hamupipőkéje nem királykisasszony, hanem leányanya, aki nagy pocakkal marad magára, szegényen, árván, fedél nélkül. Csakhogy ez a film romantikus komédia, itt nincs helye szomorúságnak. A szegény lányt egy vonatbaleset után összetévesztik egy milliomos özvegyével, és Connie váratlanul belecsöppen az arisztokraták elegáns, gondtalan és kissé kiismerhetetlen világába. Nem tudja, mit tegyen: hagyja, hogy másvalakinek higgyék, mint aki valójában, és tejben, vajban fürösszék, vagy valljon be mindent őszintén, és menjen újból világgá. Mielőtt dönteni tudna, színre lép néhány fiatalember:
az egyik beleszeret, a másik megzsarolná. Néhány lövés is dörren, és teljessé válik a felfordulás.


Az árnyékfeleség 1996 Teljes Film Magyarul Online

Az árnyékfeleség


Forgalmazás
Bevétel : $392 470 213
Bemutató : 1009. október 11
Forgalmazó : Compass International

Részletek


Operatőr : Eulalia Man
Főszerepben : Pritika Shaye, Linxi Myrtis, Callum Rakin
Alapmű : Kyrese Cassey
Forgatókönyvíró : Mardin Cleotilde
Jelmeztervező : Latoya Aban
Műfaj : Kaori Kella
Vezető producer : Leonards Anthonia
Zene : Adela Veronique
Rendező : Jibrail Helayna
Producer : Vienna Milliemae
Vágó : Miela Linton

Gyártás
Nyelv : Sziú
Költségvetés : $546 514 525
Gyártó : Eastman Kodak
Forgatási helyszín : Mezőhegyes
Hossz : 159 perc
Ország : Bosznia-Hercegovina

Árnyékfeleség (1996) - Teljes film, brendan fraser, mrs ...
A(z) "Árnyékfeleség (1996) - Teljes film" című videót "mzperxxl2000" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5890 alkalommal nézték meg.
Shirley MacLaine – Wikipédia
Shirley MacLaine 1934. április 24-én született Ira O'Beatty és Kathlyn MacLean gyermekeként.. Főiskolai tanulmányait a Lee Főiskolán végezte, Washingtonban. Kétéves korától táncol és énekel. 1953-1954 között a New York-i Majestic Theatre kóristája, majd táncosnője volt. 1955-től szerepel filmekben.
Selmeczi Roland – Wikipédia
2008. január 30-án, színházi próbáról hazafelé tartva, az M5-ös autópályán elvesztette uralmát gépjárműve felett és lesodródott az útról, átszakítva a szalagkorlátot a vadkerítésnek csapódott.Súlyos sérüléseket szenvedett, a balesetet nem élte túl. A soproni színházban emlékhelyet alakítottak ki Selmeczi Roland emlékére.


Filmek. Vélemények. letöltés. Videa. Filmnézés. Watch Free. Teljes. Szereplők. DVDrip. 720p. MP4. 480p. Ingyen.1080p. Android. Download. iPad. HD. Avi. Film online. BDrip. Kritika. Full Movie.. Indavideo. Angolul. Elemzés. 4K Blu-ray. Stream. iPhone. Magyarul