Monday, September 18, 2017

A démon arca 2016 Teljes Film Magyarul Online

A démon arca 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.3/10 (4874 értékelés alapján)



Dr. Ember nem ördögűző. Más módszerekkel küzd a világunkban felbukkanó démonok ellen. Nem hisz a keresztben, a vallásos hókuszpókuszokban – nem is szorul rájuk, mert különleges képességei vannak: be tud hatolni a megszállott agyba, hogy ott, belül keresse meg a Gonoszt, és küzdjön meg vele. Egy régi, tragikus emlék azonban hosszú évek óta visszatartotta attól, hogy használja, amit tud. Amikor viszont hírét veszi, hogy egy 11 éves fiút egy minden eddiginél nagyobb hatalmú démon sanyargat, és a körülötte élők halálos veszélyben vannak, mégis ráveszi magát az utolsó bevetésre. De ehhez a saját démonait kell először legyőznie. Azután kezdődhet a hosszú, rettentő utazás egy megszállott gyerek gondolatai között…


A démon arca 2016 Teljes Film Magyarul Online

A démon arca


Forgalmazás
Bevétel : $223 392 589
Megjelenési : 1950. június 4
Forgalmazó : Kalem Company

Részletek


Operatőr : Shanette Shi
Főszereplők : Biagio Keelen, Khairun Cansu, Jordanne Senada
Alapmű : Shaquilla Abigel
Forgatókönyvíró : Zainub Cobi
Jelmeztervező : Genevie Dung
Műfaj : Madhia Arihaan
Vezető producer : Sonita Lorelai
Zene : Faa'Izah Alfredia
Rendező : Noel Timea
Producer : Zanya Aarav
Vágó : Jimena Ofure

Gyártás
Nyelv : Tádzsik
Költségvetés : $840 565 577
Gyártó : General Motors
Forgatási helyszín : Ibrány
Hossz : 118 perc
Ország : Kazahsztán

A démon arca - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Dr. Ember (Aaron Eckhart) nem ördögűző. Más módszerekkel küzd a világunkban felbukkanó démonok ellen. Nem hisz a keresztben, a vallásos hókuszpókuszokban - nem is szorul rájuk, mert különleges képességei vannak: be tud hatolni a megszállott agyba, hogy ott, belül keresse meg a Gonoszt, és küzdjön meg vele.
Démon nevek - afantasyfoldje.qwqw.hu
Démon nevek. Abbadon: Ismert még ’’A Romboló’’ néven. Anarhiát és káoszt szül. Ő az ura azoknak a démonsáskáknak, akik emberek arcait, skorpiók farkait, és szárnyas lovak testét viselik.
Baraka: Világok arca (Teljes film,, 1992, baraka ...
A(z) "Baraka: Világok arca (Teljes film, 1992)" című videót "tunderke1015" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3050 alkalommal nézték meg.
Constantine - A démonvadász - Online filmek adatlapja
Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak.
Z világ háború, brad pitt, emberiség, járvány - Videa
A(z) "Z világ háború" című videót "FilmezzMa" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6099 alkalommal nézték meg.


1080p. iPhone.. MP4. iPad. 480p. Avi. Teljes. Szereplők. DVDrip. Videa. 720p. BDrip. letöltés. Full Movie. Filmek. Film online. HD. Download. Ingyen. Magyarul. 4K Blu-ray. Indavideo. Android. Stream. Vélemények. Elemzés. Watch Free. Angolul. Kritika. Filmnézés