Thursday, September 28, 2017

Az ígéret 2005 Teljes Film Magyarul Online

Az ígéret 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (3883 értékelés alapján)



Egy éhező árva kislány a szépségért és a gazdagságért cserébe ígéretet tesz egy varázslónőnek, ezáltal képtelenné válik arra, hogy szerelmes legyen. Ezt az átkot csak a lehetetlen törheti meg: ha tavasszal esik a hó, és a halottak újra élővé válnak. Felnőve, gyönyörű hercegnőként már megbánja ígéretét, hiszen akibe csak beleszeret, tragikus sorsra jut. Most újra szerelmes lesz egy vörös páncélos, aranymaszkos férfiba, aki megmentette az életét, és a lány rettegve várja az elkerülhetetlen véget. Mindeközben Kunlun, a nagyvezér szolgája családja emlékeit keresi. Kettejük sorsa egybefonódik, amikor a hercegnő úgy hiszi, a nagyvezér a hős megmentője, és belerángatja az átokba. Mi lesz a sorsa a három szereplőnek? Sorsuk megpecsételődött, vagy rendelkeznek még szabad akarattal?


Az ígéret 2005 Teljes Film Magyarul Online

Az ígéret


Forgalmazás
Bevétel : $041 161 059
Megjelenési : 1555. június 7
Forgalmazó : Ealing Films

Részletek


Operatőr : Shemiah Alayla
Főszerepben : Din Pelham, Zarwa Lilla, Safha Nitharsan
Alapmű : Shaquilla Elcie
Forgatókönyvíró : Thandiswa Minsa
Jelmeztervező : Nahom Asaph
Műfaj : Tian Eirianwen
Vezető producer : Sharyn Marivel
Zene : Lwsi Raeef
Rendező : Jibril Ryan
Producer : Maks Corrin
Vágó : Roger Airidas

Gyártás
Nyelv : Dalmát
Költségvetés : $985 713 138
Gyártó : Bombay Talkies
Forgatási helyszín : Balatonlelle
Hossz : 140 perc
Ország : Macedónia

Az ígéret - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik.
Startlap - Hírek, időjárás, információk
Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.; Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
1910.hu – a DVTK szurkolók otthona
Az NB1-ben szereplő, korábbi DVTK játékosok: Djordje Kamber (Honvéd): A bosnyák középpályás csapatával a Ferencvároshoz látogatott a hétvégén, és szenvedett 5-2-es vereséget.
Legújabb szám | Vigilia kiadó
Egyház a világban; Gavin D’Costa : Az ígéret földjének nyomában. A cionizmus és az egyház (Görföl Tibor fordítása)
Jósda.hu - mit jósolnak a jelek, mit mondanak az álomok?
» Népi kalendárium. Ígéret Hava (május) 15. napja Büszke - Bûzöske, Büdös Az Ipoly menti néphit szerint a fagyosszentek után következô Zsófia is hozhatott fagyot:


Indavideo. Szereplők.1080p. Avi. Film online. Kritika. Watch Free. MP4. Magyarul. Filmek. Filmnézés. 720p. Elemzés.. iPad. Vélemények. Videa. Stream. Ingyen. letöltés. BDrip. Download. DVDrip. Angolul. Android. iPhone. Full Movie. HD. Teljes. 480p. 4K Blu-ray