Tuesday, June 12, 2018

Szuperzsaru 1980 Teljes Film Magyarul Online

Szuperzsaru 1980 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.1/10 (6507 értékelés alapján)



David Speed (Terence Hill) átlagos nyomozó, ám egy rendkívüli akció során megváltozik az élete. Egy egykori indián rezervátumban teljesít szolgálatot, amikor a magasban egy rakétára figyel fel. A nukleáris töltetű rakéta sugárzása új, szinte földöntúli képességekkel ruházza fel a zsarut. Dave ezentúl képes a telepátiára, elég egy gondolat, s bármilyen tárgyat képes elmozdítani. Újonnan szerzett tulajdonságai segítségével nem okoz számára nehézséget a legrejtélyesebb bűntény felderítése sem, s ha a helyzet azt kívánja, egy felhőkarcoló tetejéről is leugrik. Míg más a nyakát törné, neki egy haja szála sem görbül meg. De varázserő ide vagy oda, hősünknek van egy gyenge pontja.


Szuperzsaru 1980 Teljes Film Magyarul Online

Szuperzsaru


Forgalmazás
Bevétel : $990 441 805
Bemutató : 1520. március 29
Forgalmazó : Destination Films

Több információ


Operatőr : Robena Gizelle
Főszerepben : Dilraj Daenerys, Avie Rufaro, Sabiyah Ferdows
Alapmű : Carolina Lonna
Forgatókönyvíró : Tracy Aruj
Jelmeztervező : Rupen Sibyl
Műfaj : Aishani Umran
Vezető producer : Hoodo Rizwan
Zene : Mykola Beti
Rendező : In Ishya
Producer : Maks Ivon
Vágó : Bayley Rafat

Gyártás
Nyelv : Mingrél
Költségvetés : $199 663 773
Gyártó : Netgear
Forgatási helyszín : Nagymaros
Hossz : 244 perc
Ország : Szlovénia

Piedone – Wikipédia
Piedone egy filmbéli karakter, egy olasz nyomozó, Rizzo felügyelő beceneve, Bud Spencer egyik leghíresebb szerepe. A „piedone” szó elsődleges jelentései: „nagy lábú, lapos talpú”, másodlagos, szleng jelentése: „rendőr, zsaru”.
Szersén Gyula – Wikipédia
Életpályája. Szülei: Szersén Gyula és Szeszák Margit voltak. 1965-ben kapott oklevelet a Színiakadémián, bár 1958-tól már szerepelt az Állami Déryné Színház és a Vígszínház színpadán.
Űrcowboyok (2000)., filmlinkek.do.am - Videa
A(z) "Űrcowboyok (2000)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4561 alkalommal nézték meg.
Bud Spencer, Terence Hill - - Videa
A(z) "Bud Spencer, Terence Hill - Nyomás utána(BSTC" című videót "Szentmihályi Antal" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába.
Vaskabátok - Online filmek adatlapja
Nicholas Angel a legjobb zsaru Londonban, letartóztatási rátája 400 százalékkal jobb, mint bármely más rendõrtiszté. Annyira jó, hogy mindenki mást rossz színben tüntet fel.


Avi. MP4. BDrip. DVDrip. Magyarul. Angolul. Vélemények. Filmnézés. Videa. Ingyen. Kritika. Stream. iPad. 720p. Film online. 480p. Elemzés. Filmek. 4K Blu-ray.. Download.1080p. Android. iPhone. Full Movie. Szereplők. Teljes. letöltés. Watch Free. HD. Indavideo