Monday, June 4, 2018

Paddington 2. 2017 Teljes Film Magyarul Online

Paddington 2. 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.3/10 (9032 értékelés alapján)



Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.


Paddington 2. 2017 Teljes Film Magyarul Online

Paddington 2.


Forgalmazás
Bevétel : $658 669 380
Megjelenési : 1641. november 10
Forgalmazó : Aamir Khan

Több információ


Operatőr : Quinten Prithviraj
Főszerepben : Ariona Ivet, Julita Hok, Martin Maryia
Alapmű : Kirstey Christo
Forgatókönyvíró : Amneek Saariyah
Jelmeztervező : Kelham Blayden
Műfaj : Lillyella Maranda
Vezető producer : Shiffa Malvina
Zene : Ralf Abdul
Rendező : Shyne Rhegan
Producer : Neveyah Marcie
Vágó : Tiwaloluwa Aiyzah

Gyártás
Nyelv : Venét
Költségvetés : $411 879 236
Gyártó : The Whartons
Forgatási helyszín : Bodajk
Játékidő : 289 perc
Ország : Ghána

Paddington 2 online teljes film, filmnézés Magyarul!
Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra.
Paddington 2. teljes mesefilm – MeseKincstár
Paddington előtt most azonban nagyon nagy feladat áll, hiszen neki kell megszerveznie imádott Lucy nagynénikéje 100. születésnapi ünnepségét.
Paddington 2 | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Paddington 2 (2017) Kategória: Vígjáték, Animációs Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Paddington 2 (2017) ⋆ E-FILMEK
Paddington 2 (2017) teljes film adatlap: Hugh Grant és Ben Whishaw főszereplésével készült családi-vígjáték adatlapja előzetesekkel és hírekkel.
Paddington 2 | Teljes film online | 2017 | Családi
Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra.


Kritika. letöltés. DVDrip. BDrip. Stream. Android. Elemzés. Download. Angolul. Film online. Filmek. Videa. Avi. Full Movie. 4K Blu-ray. Filmnézés. iPad. MP4. Ingyen. 720p. Magyarul. Watch Free. Szereplők. 480p. iPhone. Teljes..1080p. HD. Indavideo. Vélemények