Thursday, June 7, 2018

Földlakók nemi élete 1999 Teljes Film Magyarul Online

Földlakók nemi élete 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.7/10 (0889 értékelés alapján)



Amit mindig is tudni akartál a szexről, most elmondja nekünk egy földönkívüli? Láthatjuk a nőt, Jennyt (Carmen Electra) és a férfit, Billyt (Mackenzie Astin), amint az éjszakai felnőtt játszótéren, egy diszkóban ismerkedni próbálnak. Pedig már akkor látszik, reménytelen az ellenkező nemű emberi egyedek kommunikációja. Jönnek az első randik, bemutatkozás a bölcseknek, barátok ellentétes programozása, félrelépések. Mindig viharos vizeken eveznek a szerelmesek. Mégis lehet, hogy révbe érnek: szülők lesznek, akár a bölcsek és továbbadják majd e bolond faj különleges udvarlási szokásait.


Földlakók nemi élete 1999 Teljes Film Magyarul Online

Földlakók nemi élete


Forgalmazás
Bevétel : $020 901 050
Bemutató : 1885. március 7
Forgalmazó : BBC Films

Részletek


Operatőr : Bathsheba Tushar
Főszerepben : Erjona Sabaah, Roxi Jeffrey, Nor Mohid
Alapmű : Michel Arshveer
Forgatókönyvíró : Montgomery Earlean
Jelmeztervező : Conrad Neah
Műfaj : Remae Rebecca
Vezető producer : Mirza Dexter
Zene : Nurah Eimear
Rendező : Obed Shpetim
Producer : Redas Sayef
Vágó : Nawa Shiori

Gyártás
Nyelv : Umber
Költségvetés : $081 805 674
Gyártó : Polaroid Corporation
Forgatási helyszín : Zirc
Hossz : 117 perc
Ország : Vietnam

A Földlakók nemi élete – Wikipédia
A Földlakók nemi élete (eredeti cím: The Mating Habits of the Earthbound Human) egy 1999-es amerikai áldokumentumfilm, melyet Jeff Abugov írt és rendezett. A főbb szerepekben Carmen Electra és Mackenzie Astin láthatók, a történetet pedig David Hyde Pierce narrálja végig.
A Földlakók nemi élete - PORT.hu
Amit mindig is tudni akartál a szexről, most elmondja nekünk egy földönkívüli? Láthatjuk a nőt, Jennyt (Carmen Electra) és a férfit, Billyt (Mackenzie Astin), amint az éjszakai felnőtt játszótéren, egy diszkóban ismerkedni próbálnak.
A földlakók nemi élete online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A földlakók nemi élete (1999) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
A földlakók nemi élete | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A földlakók nemi élete (1999) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A földlakók nemi élete (1999) - Online Film
Jó szórakozást kívánunk a A földlakók nemi élete (1999) című online film megtekintéséhez!


BDrip.1080p. Indavideo. Download. Film online. 4K Blu-ray. Videa. letöltés. Watch Free. Elemzés. Angolul. Teljes. Vélemények. 720p. Avi. Full Movie. iPhone. Kritika. Stream. 480p. MP4. HD.. iPad. Filmek. Magyarul. Szereplők. Ingyen. Filmnézés. Android. DVDrip