Saturday, May 12, 2018

Eszelős szerelem 1995 Teljes Film Magyarul Online

Eszelős szerelem 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (6538 értékelés alapján)



Matt megismerkedik a gyönyörű és lázadó természetű Casey-vel, a szülők tiltása ellenére a két fiatal egymásba szeret. A főiskolára készülő fiatalembert valósággal megbabonázza a gyönyörű és zabolátlan lány, megismeri a szerelem csúcsait és mélységeit. Miközben saját boldogságukat hajszolják, a szenvedélyük elpusztít mindent, ami az útjukban áll. Matt azonban idővel kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy valami baj van a lány idegeivel. Mindez egyre veszélyesebb helyzetekbe sodorja. Ám képtelen szabadulni Casey bűvkörétől.


Eszelős szerelem 1995 Teljes Film Magyarul Online

Eszelős szerelem


Forgalmazás
Bevétel : $312 854 919
Bemutató : 1115. május 4
Forgalmazó : Fox Star

Több információ


Operatőr : Timur Saaya
Főszereplők : Porcha Diallo, Koa Neyla, Lilie Xawery
Alapmű : Aniela Ikemefuna
Forgatókönyvíró : Thais Sikander
Jelmeztervező : Boran Margrett
Műfaj : Kaseem Anina
Vezető producer : Laylani Fareen
Zene : Beatrix Arya
Rendező : Krum Ilyssa
Producer : Khyree Ummehaani
Vágó : Hadassa Georga

Gyártás
Nyelv : Okcitán
Költségvetés : $273 401 780
Gyártó : PVR Pictures
Forgatási helyszín : Balatonfűzfő
Hossz : 90 perc
Ország : Szerbia

Sophie Marceau – Wikipédia
Sophie Marceau (IPA: [sɔfi maʁso]) (Párizs, 1966. november 17. –) francia színésznő, aki olyan sikerfilmekben szerepelt, mint A rettenthetetlen és A világ nem elég című James Bond film.
Chris O’Donnell – Wikipédia
Élete. Gyermekkor. O’Donnell Illinoisi Winnetkában született hetedik gyermekként (négy nővére és két bátyja van), amely ír és német származású. Édesanyja Julie ingatlanügynök, édesapja William O’Donnell, rádiómenedzser. Chris O'Donnel apai ágról ír, anyai ágról német származású.
Kegyetlen játékok 1-2-3 - Online filmek adatlapja
Az 1.részéről tudok nyilatkozni, mivel csak azt láttam, de az nagyon megfogott! Elég beteg film, de nekem nagyon tetszett, a csalfaság és trükközés magasfoka, az érzelmi zsarolás és kihasználás fertője, amelyben egy fiatal fiú megtanulja, mi is az az igaz szerelem egy csábító fogadás keretében.
Könyvtündér | Az online könyváruház
25% ENGEDMÉNY a legtöbb termékünkre! -on is elérheti a Könyvtündért! Skype név: konyvtunder. Figyelem! Bizonyos termékek továbbra is kisebb engedménnyel vásárolhatóak meg!
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
66 hozzászólás a(z) “ 2012 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez M3NYUS 2012. december 24. hétfő - 18:57. Hát túléltük a világvégét (ismét)…Hehehe Roland Emmerich-nek! XD Mint mindig idén is kaptunk rendesen!


HD. Full Movie. Indavideo. Stream.1080p. Magyarul. Filmek.. MP4. 4K Blu-ray. DVDrip. Watch Free. Film online. iPad. Avi. Angolul. BDrip. Szereplők. Filmnézés. Kritika. Vélemények. Teljes. Android. Elemzés. letöltés. Download. 720p. 480p. Videa. iPhone. Ingyen