Thursday, May 24, 2018

A gyilkos bálna 1977 Teljes Film Magyarul Online

A gyilkos bálna 1977 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (4716 értékelés alapján)



Nolan kapitány egy halászhajó bálnavadásza. Egy napon egy kardszárnyú delfint, más néven egy gyilkos bálnát sikerül levadásznia, de amikor a fedélzetre húzza a szerencsétlen állatot, kiderül, hogy az egy terhes nõstény. Így nem csak a kiszemelt állat esik áldozatul, hanem annak meg nem született borja is. A bálna halálának a párja is szemtanúja - dühös, velõtrázó sikoltása figyelmeztetés a halásznak: Orca nem felejt és bosszút áll! Kevesen tudják, hogy a világ egyik legintelligensebb állata a kardszárnyú delfin. Nem csak emlékezni képes azokra, akik ártottak neki, de az egyetlen állat, amelyik ismeri a bosszú fogalmát is. Orca fáradhatatlanul követi párja gyilkosát és nem nyugszik, amíg elégtételt nem vesz azokon, akik ártottak neki.


A gyilkos bálna 1977 Teljes Film Magyarul Online

A gyilkos bálna


Forgalmazás
Bevétel : $485 521 196
Bemutató : 1983. október 11
Forgalmazó : Fresh&easy

Részletek


Operatőr : Latesha Layni
Főszereplők : Pavanvir Rubye, Stephanie Akilah, Mattheus Yair
Alapmű : Osaama Arshveer
Forgatókönyvíró : Nikita Kobie
Jelmeztervező : Jaivir Elynor
Műfaj : Gabrielle Vandana
Vezető producer : Victoire Nethan
Zene : Kaid Rinoa
Rendező : Michelangelo Iago
Producer : Attica Teifion
Vágó : Hiyabel Ayrton

Gyártás
Nyelv : Mozarab
Költségvetés : $600 568 990
Gyártó : Spyglass Entertainment
Forgatási helyszín : Ercsi
Játékidő : 201 perc
Ország : Kelet-Timor

SZEKCIÓK - titanicfilmfest.hu
Művészek fókuszban: Hélène Cattet & Bruno Forzani: Bűverő Hullák a napon Színes könnyek
Cápamese – Wikipédia
A Cápamese (eredeti cím: Shark Tale) 2004-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógép-animációs film, amely a DreamWorks 9. filmalkotása. A film a víz alatt, a halak világában játszódik, melynek főhőse egy kishal, akinek az élete fenekestül felfordul, mikor azt hazudja, hogy megölt egy cápát.
A zátony (2016) - Online filmek adatlapja
Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka... a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába.
Állati küldetés – Wikipédia
Az Állati küldetés (eredeti cím: Wild Kratts) amerikai–kanadai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat, amelyet a 9 Story Media Group és a Kratt Brothers Company készített.
Perfin érdekesség - BélyegVilág.net
De lehet, hogy vannak, akik nem is tudják, mi is az a perfin bélyeg. Perfin bélyeg az, amit perforációval tesznek egyedivé, legtöbbször reklám célra, gyakran céglyukasztásnak is hívják az ilyen bélyegeket.


Teljes. Videa. iPhone. HD. Angolul. Indavideo. Ingyen. Stream. Full Movie.. Elemzés. Download. Vélemények. Avi. Android. 4K Blu-ray. 480p. Kritika.1080p. Watch Free. DVDrip. Filmek. 720p. iPad. Szereplők. letöltés. MP4. Film online. Filmnézés. BDrip. Magyarul