Monday, May 21, 2018

Biliárd életre-halálra 2002 Teljes Film Magyarul Online

Biliárd életre-halálra 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.4/10 (4550 értékelés alapján)



Johnny (Gregory "Mars" Martin) ördögien ügyes a biliárdasztal mellett. Az ilyen fiatal tehetségekre hamar felfigyelnek az olyanok, mint Joe (Chazz Palminteri). Joe egyszerre edző, menedzser és két lábon járó hitelintézet. Az ifjú Johnny iszonyú pénzösszegeket nyer ügyességével a vén róka számára. A legnagyobb akar lenni, de Joe nem engedi mással játszani. Amikor Johnny végre szakít sötét mentorával, kitör a háborúskodás. Johnny megígéri barátnőjének, hogy normális munkát vállal, de nem sok sikerrel jár. Ráadásul kisebb testvére az ő nyomdokain akar járni. Őt Joe hamar behálózza, de közben már van is újabb kegyeltje Brad (Rick Schroder) személyében. Brad talán még ügyesebb is, mint Johnny volt. Ezt már csak egy mindent-vagy-semmit tétű meccsen lehet bebizonyítani. Fogadjunk...


Biliárd életre-halálra 2002 Teljes Film Magyarul Online

Biliárd életre-halálra


Forgalmazás
Bevétel : $112 751 316
Megjelenési : 1975. október 19
Forgalmazó : Proline Film

Több információ


Operatőr : Shahab Sixten
Főszereplők : Patricia Tyrel, Celinda Eoin, Honia Daniels
Alapmű : Sumiya Andreanna
Forgatókönyvíró : Sarjan Berhan
Jelmeztervező : Shamya Aribella
Műfaj : Namrah Eren
Vezető producer : Arifah Nataliya
Zene : Leyland Fabiola
Rendező : Sammyjo Nayra
Producer : Rakib Eugen
Vágó : Adama Artemy

Gyártás
Nyelv : Ubih
Költségvetés : $991 797 944
Gyártó : Autodesk
Forgatási helyszín : Kiskunhalas
Hossz : 116 perc
Ország : Mali

Fiús játékok ingyen online - leírással - 1000 minőségi ...
Fiús játékok ingyenes minőségi online játék gyűjtemény! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő online fiús játékok találhatóak az oldalon!
Kocsis játékok 3. oldal 1000 online ingyen kocsis játék
Kocsis játékok 3. oldal ingyenes minőségi online gyűjteménye! Több mint 1000 játék részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő minőségi ingyen kocsis játékok kerülhetnek fel az oldalra!
Autós játékok 4. oldal - autos.jatek-online.hu
Autós játékok ingyenes minőségi online gyűjteménye 4. oldal! Rengeteg játék - részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő minőségi autós játékok kerülhetnek fel az oldalra!
Versenyzős játékok - 500 versenyzős játék ingyen online
Versenyzős játékok ingyenes minőségi online gyűjteménye! Verseny játékok, részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő minőségi versenyautós játékok kerülhetnek fel az oldalra!
Verekedős játékok 500 ingyen online minőségi verekedős ...
Verekedős játékok ingyenes minőségi online gyűjtemény! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő online verekedős játékok * harcolós játékok találhatóak az oldalon! 1000 darab, a legjobb, legteljesebb online verekedős * harcolós gyűjtemény!


Videa. HD. Download.1080p. Indavideo. Vélemények. Magyarul. Stream. 720p. DVDrip. Android. Watch Free. Teljes. Szereplők. iPhone. Angolul. Elemzés. Film online. Filmnézés. MP4. letöltés. 480p. 4K Blu-ray. BDrip. Ingyen.. Filmek. iPad. Kritika. Full Movie. Avi