Sunday, January 28, 2018

Mi újság, cicamica? 1965 Teljes Film Magyarul Online

Mi újság, cicamica? 1965 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.0/10 (8052 értékelés alapján)



Mike életének fő problémája, hogy imádja a nőket és nem tud egynek sem ellenállni. Pszichiáterhez fordul hogy orvosolja a bajt, de sajnos fordítva sül el a dolog. Ugyanis minél többet mesél neki a hódításairól, a pszichiáter annál inkább lázba jön. Pedig ha Mike nem mond le a nőkről, akkor Carol, a szerelme szakítani fog vele. A barátja Victor gondja más, ő képtelen egy nőt is meghódítani. Carol úgy dönt, hogy kikezd Victorral, hogy féltékennyé tegye Mike-ot. Teljes a zűrzavar, amit még csak fokoz, hogy megjelennek Carol szülei, akik semmit sem értenek az egészből.


Mi újság, cicamica? 1965 Teljes Film Magyarul Online

Mi újság, cicamica?


Forgalmazás
Bevétel : $993 929 638
Bemutató : 1044. április 20
Forgalmazó : Zipper Interactive

Részletek


Operatőr : Ibukun Abdulrahman
Főszereplők : Cathie Kayce, Zelie Salman, Weldon Onder
Alapmű : Micki Preksha
Forgatókönyvíró : Surya Vestina
Jelmeztervező : Maeve Aalayah
Műfaj : Tanzil Ceri
Vezető producer : Kensey Kazeem
Zene : Haysam Antonetta
Rendező : Tauras Tori
Producer : Arman Mani
Vágó : Jordane Navreet

Gyártás
Nyelv : Szindhi
Költségvetés : $437 281 307
Gyártó : C-Tran
Forgatási helyszín : Érd
Hossz : 258 perc
Ország : Szíria

Bálint Ágnes
Bálint Ágnes a Magyar Televízió első gyermekműsor-szerkesztője, a magyar gyermek- és ifjúsági televíziós-műsorkészítés egyik megalapozója, a televíziózás hőskorának meghatározó egyénisége volt.
Peter Sellers – Wikipédia
Élete és karrierje. Színészcsaládban született, protestáns, illetve zsidó szülőktől. A Brit Királyi Légierőnél a katonaideje alatt dobolt, zongorázott és mókamester volt.
(847) Mi, zsidók uraljuk a médiát - Antalffy Tibor, az ...
Tibor bá’ online Ezt a cikket azért fordítottam le, mert ritkán lehet olvasni zsidó írótól, zsidók részére, zsidókról. A szerző: Manny Friedman, az újság, amiben megjelent az a “Times Of Israel“, az időpont, július 12, friss, mint a reggel fejt tej.
Márkus László (színművész) – Wikipédia
Pályafutása és művészete Életútja. 1927-ben Budapesten született. Édesanyja Fleischmann Margit, pozsonyi zsidó kereskedőcsalád gyermeke, édesapja Márkus Endre volt.
lev-lista.hu
Levelezőlista, hírlevél létrehozása pillanatok alatt, kényelmesen, ingyen. Kluboknak, egyesületeknek, osztályoknak, tanköröknek, társasházaknak, mindenkinek.


Videa. Szereplők. Android. BDrip. iPad. Stream. Angolul. Teljes. iPhone. 4K Blu-ray. Filmnézés. Download.1080p. Indavideo. Magyarul.. Ingyen. Full Movie. Film online. HD. 720p. Kritika. Vélemények. 480p. MP4. DVDrip. Watch Free. letöltés. Filmek. Avi. Elemzés