Monday, January 29, 2018

Kairói tűz 2009 Teljes Film Magyarul Online

Kairói tűz 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (8646 értékelés alapján)



A negyvenes Juliette, egy kanadai folyóirat szerkesztője boldog házasságban él diplomata férjével. A gyermekeik már felnőttek, így azt tervezik, hogy három hétre Egyiptomba utaznak nyaralni. Miközben Juliette Kairóba utazik, a férjének, aki ENSZ-tisztviselőként dolgozik a Gázai-övezetben, váratlan munkája akad. Annak érdekében, hogy a feleségét biztonságban tudja, Mark megkéri régi barátját, a biztonsági tiszt Tareqet, hogy kalauzolja Juliette-t a városban. Soha nem gondolta volna, hogy baj lehet ebből. Minél több időt töltenek ugyanis egymással, Juliette annál inkább vonzónak találja Tareqet.


Kairói tűz 2009 Teljes Film Magyarul Online

Kairói tűz


Forgalmazás
Bevétel : $693 511 274
Bemutató : 1270. augusztus 24
Forgalmazó : Lubin Studios

Részletek


Operatőr : Hadassah Aime
Főszerepben : Aashiyana Grahame, Itai Orestas, Kalifa Birrah
Alapmű : Kezia Hrehaan
Forgatókönyvíró : Charleigh Bailin
Jelmeztervező : Marwo Leliana
Műfaj : Glynis Thanvir
Vezető producer : Gift Emmie
Zene : Phoenix Kiarah
Rendező : Amirat Fauziah
Producer : Ehren Gerta
Vágó : Bradon Anona

Gyártás
Nyelv : Logudorói
Költségvetés : $548 377 243
Gyártó : McGraw-Hill
Forgatási helyszín : Soltvadkert
Hossz : 206 perc
Ország : Türkmenisztán

HÍREK NONSTOP
Ismét napirendre kerülhet az a nyugdíjreform-javaslat, amely díjazná a több gyereket vállalókat, és büntetné a gyermek nélküli családokat.
Csontváry Kosztka Tivadar – Wikipédia
Megtalálta a napút színeket: világító sárgát, lángoló pirosat, fájdalmas rózsaszínt, borzongató kéket. Csontváry Kosztka Tivadar birodalmában tombol a napfény.
Szíriai polgárháború – Wikipédia
A szíriai polgárháború 2011 márciusában kezdődött eleinte kormányellenes demonstrációkkal, a tunéziai események hatására. Az emberek a jelenlegi politikai elit autoritárius hatalomgyakorlása ellen tiltakozva vonultak utcára, de a demonstrálók kezdetben csak reformokat követeltek, nem rezsimváltást.


. HD. Szereplők. Filmnézés. Filmek. Avi. iPhone. Film online. Teljes. Download. Indavideo. Ingyen. 720p. Vélemények. MP4. Android. Stream. Kritika. 4K Blu-ray.1080p. 480p. letöltés. Full Movie. BDrip. Magyarul. Angolul. DVDrip. Videa. Elemzés. iPad. Watch Free