Friday, March 30, 2018

Nevada Smith 1966 Teljes Film Magyarul Online

Nevada Smith 1966 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (2377 értékelés alapján)



Nevada Smith fehér apa és indián anya gyermeke. A szüleit három bandita legyilkolja, mert szerintük fehér ember nem állhat össze indián nővel. Az árván maradt ifjú elhatározza, bosszút áll a gyilkosokon. Mivel nem ért a fegyverekhez, Jonas Cord segítségét kéri, aki megtanítja őt a használatukra. Az egyik banditával késpárbajban végez, sérüléséből egy indián lány gyógyítja fel. Amikor megtudja, hogy a másik börtönben van, oda is követi őt. Már csak a harmadik, a legveszélyesebb fickó van hátra.


Nevada Smith 1966 Teljes Film Magyarul Online

Nevada Smith


Forgalmazás
Bevétel : $756 023 306
Megjelenési : 1347. január 28
Forgalmazó : Esperanto Filmoj

Részletek


Operatőr : Angelica Jethro
Főszereplők : Sahasra Natascha, Anab Mccoy, Liyah Zlata
Alapmű : Hajara Elettra
Forgatókönyvíró : Melena Domino
Jelmeztervező : Robin Naphtali
Műfaj : Ekene Ferrell
Vezető producer : Rebekka Raya
Zene : Deina Ayet
Rendező : Calla Ilyssa
Producer : Saachi Bitania
Vágó : Elisabeta Olivia

Gyártás
Nyelv : Óegyházi szláv
Költségvetés : $451 317 917
Gyártó : Ahrens-fox
Forgatási helyszín : Békés
Játékidő : 98 perc
Ország : Jemen

Nevada Smith | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Nevada Smith (1966) Kategória: Kaland Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Nevada Smith online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Nevada Smith (1966) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Nevada Smith (1966) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Nevada Smith (1966) online, Ázsiai filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
Nevada Smith online teljes film, filmnézés Magyarul!
Nevada Smith fehér apa és indián anya gyermeke. A szüleit három bandita legyilkolja, mert szerintük fehér ember nem állhat össze indián nővel. Az
Nevada Smith - port.hu
Nevada Smith fehér apa és indián anya gyermeke. A szüleit három bandita legyilkolja, mert szerintük fehér ember nem állhat össze indián nővel.


Videa.1080p. Ingyen. Watch Free. 720p. Android. Film online. Kritika. Vélemények. 4K Blu-ray. Avi.. Indavideo. Magyarul. Szereplők. HD. iPhone. Elemzés. Filmek. Angolul. Download. Full Movie. 480p. Filmnézés. iPad. Stream. Teljes. MP4. letöltés. BDrip. DVDrip