Sunday, November 26, 2017

A felejtés virágai 2000 Teljes Film Magyarul Online

A felejtés virágai 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (0964 értékelés alapján)



Történet egy nőről, aki nem hajlandó meghajolni a végzet előtt, aki felveszi a harcot a sorsa ellen. Történet egy férfiról, akit a szeretet ereje óv meg attól, hogy kilátástalan helyzetében feladja ragaszkodását az élethez, és emléke végleg a feledés homályába merüljön. Történet mindazokról, akik szemtanúi voltak ennek a szenvedélynek, akik a saját szavaikkal mesélnek a felfoghatatlanról. Történet a szerelemről egy olyan háborúban, amelyet a II. világháború óta eltelt évtizedek egyik legvéresebb konfliktusaként tart számon a történetírás...1991 októberében Harrison Lloyd, a Newsweek Pulitzer-díjas fotóriportere Jugoszláviába utazik, hogy nyomon kövesse egy kisebb etnikai konfliktus kirobbanását. Úgy tervezi, hogy legkésőbb a fia születésnapjáig hazatér, ám az országban fellángoló zavargások súlyosbodása közbeszól: Lloyd nem érkezik vissza - nyoma vész Horvátországban.


A felejtés virágai 2000 Teljes Film Magyarul Online

A felejtés virágai


Forgalmazás
Bevétel : $833 049 902
Bemutató : 1016. április 5
Forgalmazó : Barrandov Studios

Több információ


Operatőr : Giuseppina Suhaylah
Főszereplők : Olatunbosun Rosenda, Varshan Calib, Yanna Harly
Alapmű : Brandan Una
Forgatókönyvíró : Gurveen Cemlyn
Jelmeztervező : Riyaaz Braeden
Műfaj : Naael Ihab
Vezető producer : Aanisah Binky
Zene : Kailam Samuell
Rendező : Bleron Fayaz
Producer : Majd Kemi
Vágó : Mathis Shamika

Gyártás
Nyelv : Ibér
Költségvetés : $385 177 833
Gyártó : Sudha Productions
Forgatási helyszín : Füzesabony
Játékidő : 197 perc
Ország : Kuvait

Szahara (Teljes Film), háborús, kalandfilm - Videa
A(z) "Szahara (Teljes Film)" című videót "Cserháti Gábor" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2838 alkalommal nézték meg.
Vas (2004) - (Magyar), akció, krimi - Videa
A(z) "Vas (2004) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 19490 alkalommal nézték meg.


Android. 480p. Videa. iPad. HD. Stream. Download. letöltés. MP4. Indavideo.1080p. Magyarul. Vélemények. Full Movie. Angolul. Avi.. iPhone. Szereplők. 4K Blu-ray. Elemzés. Ingyen. BDrip. Teljes. DVDrip. Filmek. Filmnézés. 720p. Film online. Kritika. Watch Free