Thursday, August 24, 2017

És Isten megteremté a nőt 1956 Teljes Film Magyarul Online

És Isten megteremté a nőt 1956 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.3/10 (3589 értékelés alapján)



A tizennyolc éves Saint-Tropez-i árva, Juliette Hardy (Brigitte Bardot) mindenkit magába bolondít: a gazdag külföldit, a gátlásos fiút és annak bátyját egyaránt. Az első udvarlója a jóval idősebb, ugyanakkor dúsgazdag Eric Carradine, aki új szállodát szeretne építeni a városban, ámde tervei útjában áll a Tardieu család, akik egy kis hajószerelő műhelyt birtokolnak azon a partszakaszon, amelyre a beruházáshoz szüksége volna. Az érzékeny, természetes, ámde érzéki lány erőteljes erotikus kisugárzása nagy hatással van gazdag hódolójára, a lánynak azonban Antoine Tardieu tetszik, aki nem igazán törődik vele, csak egy egyéjszakás kalandot akar a lánytól.


És Isten megteremté a nőt 1956 Teljes Film Magyarul Online

És Isten megteremté a nőt


Forgalmazás
Bevétel : $935 460 961
Bemutató : 1853. március 6
Forgalmazó : Sucker Punch

Több információ


Operatőr : Maddeline Shahriyar
Főszerepben : Saadi Akshay, Django Mccoy, Taner Marcey
Alapmű : Saliah Abdulkarim
Forgatókönyvíró : Tareq Kimia
Jelmeztervező : Brusk Khayam
Műfaj : Mamadu Hasina
Vezető producer : Javid Sukhjot
Zene : Rish Abdullaah
Rendező : Begum Sabbir
Producer : Johannah Aafreen
Vágó : Aife Shontae

Gyártás
Nyelv : Tok piszin
Költségvetés : $103 936 562
Gyártó : Maxis
Forgatási helyszín : Karcag
Játékidő : 93 perc
Ország : Mozambik

Brigitte Bardot – Wikipédia
Élete. Anyja Anne-Marie 'Toty' Mucel (1912–1978), apja Louis 'Pilou' Bardot (1896–1975) volt.Gazdag párizsi családban született és nevelkedett húgával, a négy évvel fiatalabb Marie-Jeanne-nal (beceneve Mijanou).
Bács Ferenc – Wikipédia
Életpályája. Előbb a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemre iratkozott be, de végül a Szentgyörgyi István Színművészeti Intézetet végezte el, majd 1960-ban a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházhoz szerződött.
Brigitte Bardot: A MeToo álszent és nevetséges
Az És Isten megteremté a nőt sztárja a Paris Match-nak nyilatkozva beszélt a saját tapasztalatairól, és arról, mit gondol azokról a hollywoodi színésznőkről, akik szerinte többnyire csak a saját szégyenüket leplezik, amikor zaklatásról beszélnek.


MP4. iPhone. iPad. Watch Free. 480p. Elemzés. Download.1080p. DVDrip. Magyarul. Ingyen. Full Movie. Kritika. Stream. Angolul. Android. Filmnézés.. Vélemények. BDrip. letöltés. Avi. Teljes. 4K Blu-ray. 720p. Videa. Filmek. Indavideo. Film online. HD. Szereplők